0726 958 724 Servicii Complete pentru Hidroizolatii Contractor Licentiat Hidroizolatie EPDM Firestone Sisteme Profesionale de Hidroizolatii Si Termoizolatii
Va multumim ca vizitati acest website.
Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre www.hidroizolatii-epdm.ro

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.hidroizolatii-epdm.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti.

Accesand si navigand pe acest site, acceptati Termenii de Utilizare descrisi in continuare.


Drepturile asupra continutului site-ului

Societatea Comerciala MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L., cu sediul in: Jud. Prahova, Com. Varbilau, Sat Poiana Varbilau Nr.87, CUI: 48240040, Nr. inregistrare: J29/1200/2023, detine site-ul www.hidroizolatii-epdm.ro.

Toate informatiile, produsele sau serviciile continute in acest site sunt proprietatea MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L., care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al site-ului www.hidroizolatii-epdm.ro este protejat prin Legea drepturilor de Autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L.

Neangajarea Raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L.

MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  • - Utilizarea anevoioasa sau intreruperea in utilizare a site-ului;

  • - Afectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

  • - Existenta pe site a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L., preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.hidroizolatii-epdm.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. in lipsa unor acorduri ulterioare.

MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. nu poate fi responsabila in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.

MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. nu poate fi responsabila pentru ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Obiectivul Continutului Site-ului

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Informatii Personale

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, acestea au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa e-mail, numar de telefon); modul in care sunt utilizate sau intentionează sa fie utilizate produsele si/sau serviciile pot include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebărilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Legatura cu ale Site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. nu poate garanta/controla si nu poate fi responsabila in nici un fel de actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Informatiile oferite prin intermediul Site-ului

Orice persoana care viziteaza site-ul www.hidroizolatii-epdm.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifestă acordul in mod expres si neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de către MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. in vederea efectuarii de studii de piată; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de către MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.