0726 958 724 Servicii Complete pentru Hidroizolatii Contractor Licentiat Hidroizolatie EPDM Firestone Sisteme Profesionale de Hidroizolatii Si Termoizolatii
Matysor Hidroizolatii

Intrebari Frecvente

Hidroizolația EPDM Firestone este o membrană durabilă și rezistentă, perfectă pentru protejarea acoperișurilor, teraselor și altor suprafețe si proiecte împotriva infiltrării apei. Este preferată pentru durabilitate, performanta superioara și capacitatea de adaptare la variațiile de temperatură și condiții climatice extreme.

Alegerea între hidroizolația EPDM Firestone și hidroizolațiile bituminoase depinde de nevoile și preferințele specifice ale proiectului dvs. Membrana EPDM Firestone este cunoscuta pentru durabilitatea si garantia sa(minim 20 ani) precum si pentru performantele superioare fiind un produs de top, în timp ce hidroizolațiile bituminoase pot fi o opțiune mai accesibilă. Echipa noastră vă poate ajuta să alegeți soluția potrivită.

Hidroizolațiile bituminoase oferă o barieră eficientă împotriva infiltrării apei, fiind ideale pentru protejarea acoperișurilor, teraselor și altor suprafețe. Acestea sunt apreciate pentru durabilitatea lor și pentru prețul accesibil.

Termoizolația este un proces prin care se izolează termic o clădire, un acoperis, o terasa etc, împiedicând pierderea de căldură și răcirea excesivă. Este esențială pentru menținerea confortului termic în interiorul clădirilor și pentru reducerea costurilor de încălzire și răcire.

Soluțiile de hidroizolare și termoizolare oferite de Matysor sunt cunoscute pentru durabilitate, calitate și pentru capacitatea lor de a face față condițiilor climatice extreme. Beneficiați de protecție pe termen lung și confort termic garantat cu serviciile noastre. Oferim Factura si Garantie la fiecare lucrare!

Pentru a obține o evaluare a nevoilor dvs. pentru hidroizolație și termoizolație, contactați echipa noastră! Vom discuta cerințele dvs., vom efectua o evaluare a gratuita și vom oferi recomandări personalizate pentru proiectul dvs.