0726 958 724 Servicii Complete pentru Hidroizolatii Contractor Licentiat Hidroizolatie EPDM Firestone Sisteme Profesionale de Hidroizolatii Si Termoizolatii
hidroizolatii epdm firestone romania

Hidroizolatii EPDM Firestone

Indiferent de tipul proiectului, oferim servicii de hidroizolatii si lucram cu o gama variata de membrane de Hidroizolatie Epdm Firestone, fiind autorizati de catre producator.

Afla mai multe
hidroizolatii terase epdm firestone

Hidroizolatii Terase EPDM Firestone

Efectuam lucrari de hidroizolatie a teraselor circulabile si necirculabile cat si a celor inversate, cu membrana EPDM Firestone pentru a preveni infiltratiile de apa, mucegaiul, igrasia.

Afla mai multe
hidroizolatii acoperis si hale industriale

Hidroizolatii Acoperis si Hale Industriale

Realizam lucrari de hidroizolatie acoperis cu membrana EPDM Firestone pentru case, blocuri, spatii comerciale si industriale, la cel mai inalt stadiu de calitate si durabilitate.

Afla mai multe
termo si hidroizolatie terase circulabile

Termo si Hidroizolatie Terase Circulabile

Oferim servicii complete de termoizolatii si hidroizolatii terase circulabile, hidroizolatie terasa casa/vila, hidroizolatie terasa hotel, constructii comerciale sau industriale.

Afla mai multe
termo si hidroizolatie terase necirculabile

Termo si Hidroizolatie Terase Necirculabile

Oferim servicii complete de termoizolatii si hidroizolatii terase necirculabile, hidroizolatie terasa bloc, hidroizolatie terasa spatii comerciale, hidroizolatie hale industriale.

Afla mai multe
hidroizolatii piscine bazine lacuri artificiale iazuri

Hidroizolatii Bazine / Lacuri Artificiale / Iazuri

Realizam hidroizolatii bazine / piscine, lacuri artificiale / iazuri, rezervoare de irigatii, cu membrane Epdm Firestone GeoGard si PondGard de inalta performanta si rezistenta.

Afla mai multe
hidroizolatie bituminoasa acoperis terasa balcon

Hidroizolatii Bituminoase

Efectuam lucrari de montaj a sistemelor de hidroizolatie bituminoasa pentru prevenirea infiltrarii apei in acoperisuri, terase circulabile si necirculabile, fundatii, subsoluri, beciuri etc.

Afla mai multe
termoizolatie cu vata Minerala termoizolatie polistiren termoizolatie pir

Termoizolatie cu Vata Minerala, Polistiren, PIR

Efectuam lucrari de montaj a sistemelor de termoizolatie terase cu vata minerala, polistiren sau PIR pentru proiecte rezidentiale, comerciale sau aplicatii industriale.

Afla mai multe
atice tabla zincata atice tabla vopsita camp electrostatic

Atice din Tabla

Executam montaje de atice din tabla zincata, atice din tabla zincata vopsita in camp electrostatic, inlocuirea partiala sau refacerea integrala pentru tabla aticurilor la terase circulabile si necirculabile.

Afla mai multe

La Matysor Hidroizolații, suntem mai mult decât o echipă de specialiști - suntem partenerii dvs. în atingerea obiectivelor de hidroizolații și termoizolații. Alegeți calitatea, alegeți experiența, alegeți Matysor Hidroizolații pentru un parteneriat solid și de succes!

Experiență Solidă:

Cu ani de experiență în spate, echipa noastră de specialiști în hidroizolații și termoizolații a gestionat o gamă diversificată de proiecte, de la rezidențiale la industriale. Ați putea spune că suntem experți în a găsi soluții personalizate pentru orice cerință.

Performanță:

Ne desfășurăm activitatea cu un standard înalt de performanță, asigurându-ne că fiecare proiect este realizat cu precizie și atenție la detalii. Echipa noastră dedicată se străduiește să depășească așteptările, oferind rezultate durabile și de încredere.

Calitate Garantată:

Suntem mândri să garantăm calitatea și durabilitatea lucrărilor noastre. Toate proiectele noastre beneficiază de certificare, garantie si factură, oferindu-vă pacea sufletească că ați ales o soluție de încredere, de lungă durată, dar si un partener pe termen lung.

Materiale de Top:

Ne diferențiem prin utilizarea exclusivă a materialelor de cea mai înaltă calitate în toate proiectele noastre. Materialele noastre sunt selectate pentru a rezista în timp, asigurând o protecție îndelungată împotriva factorilor de mediu și uzurii, asigurând o performanță constantă.

Matysor Hidroizolatii

Matysor Hidroizolatii

Matysor Hidroizolatii

Matysor Hidroizolatii

Matysor Hidroizolatii

Matysor Hidroizolatii