0726 958 724 Servicii Complete pentru Hidroizolatii Contractor Licentiat Hidroizolatie EPDM Firestone Sisteme Profesionale de Hidroizolatii Si Termoizolatii
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L., cu sediul in Jud. Prahova, Com. Varbilau, Sat Poiana Varbilau Nr.87, CUI: 48240040, Nr. inregistrare: J29/1200/2023, in calitate de operator de date.

Conform cerintelor Regulamentului UE 2016/679 - General Data Protection Regulation – GDPR), acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii website-ului www.hidroizolatii-epdm.ro.


Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteti vizitator al website-ului, MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii website-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ne contactati prin intermediul formularului de contact:

 • - Nume si prenume

 • - Numar de telefon

 • - Adresa de email

 • - Mesaj (solicitare comerciala)

Aceste date vor fi considerate confidentiale si vor ramane strict in interiorul firmei MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. fara a fi divulgate niciunui tert pentru alte folosinte.

Toate aceste date sunt utilizate de catre noi pentru a putea colabora cu dvs intr-un mod rapid si eficient si pentru ca actiunile desfasurate sa poata fi finalizate cu succes, de ambele parti.

Prin furnizarea adresei de email, a numarului de telefon sau a altor date personale pe site-ul www.hidroizolatii-epdm.ro , va veti da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L., sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

Scopurile si temeiurile de prelucrarii

Pentru activitati comerciale, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (email sau telefon), a ofertei comerciale oferite de catre MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L., solicitate prin intermediul formularului de contact mentionat mai sus.

Pentru activitati de marketing, respectiv transmiterea de oferte speciale, promotii, mesaje publicitare si de marketing, efectuarea de statistici interne.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

De la cine colectam datele cu caracter personal?
 • - Direct de la dvs. prin completarea formularului de contact sau daca ne contactati telefonic;

 • - Date de trafic, de la browser-ul utilizatorului;

 • - Prin intermediul cookie-urilor.

In momentul in care vizitati un website, transmiteti un set de informatii despre dvs. precum adresa IP, ora vizitei pe website, locul de unde ati intrat in site, informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). In acord cu alti operatori, noi inregistram aceste informatii cu scopul de a imbunatati experienta utilizatorilor si calitatea serviciilor oferite.

Ne puteti furniza datele dumneavoastra cu caracter personal in mod voluntar, fara a urmari incheirea unei colaborari, sau in mod obligatoriu, pentru incheierea unui contract, inregistrarea acestuia si emiterea unei facturi.

Partajarea datelor cu caracter personal

Nu vindem si nu transmitem datele tale cu caracter personal catre terte parti.

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra catre terte persoane din interiorul firmei pentru desfasurarea activitatii prin intermediul website-ului, ori catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • - Pentru administrarea si mentenanta website-ului;

 • - Pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea website-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;

 • - Pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate sau dezvoltarea caracteristicilor de siguranta;

 • - Pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;

 • - Atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop comercial si / sau marketing, MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Masuri de Securitate

Ca parte a administrarii site-ului, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor pe care le comporta prelucrarea datelor. In acest scop, am dezvoltat si implementat politici de securitate a datelor si alte practici de confidentialitate. In plus, procedurile noastre de securitate sunt revizuite in permanenta pe baza noilor evolutii tehnologice.

Vei fi notificat cu privire la o incalcare a securitatii datelor, intr-o perioadă rezonabila de timp dupa descoperirea unei astfel de incalcari, cu exceptia cazului în care un organism public abilitat determina ca notificarea ar impiedica o cercetare penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi amanata, conform instructiunilor unui astfel de organism. Vom raspunde cu promptitudine la intrebarile tale referitoare la o astfel de incalcare a securitatii datelor.

Utilizarea de catre Minori

Site-ul si serviciile noastre nu sunt directionate pentru persoane cu o varsta de mai putin de optsprezece (18) ani, si noi nu colectam cu buna stiinta Date de la astfel de persoane. Daca varsta dvs. este sub varsta relevanta pentru consimtamant in jurisdictia dvs., veti avea nevoie de permisiunea parintelui sau a tutorelui dvs. legal pentru a utiliza Site-ul si serviciile noastre. Va rugam sa va consultati cu parintele sau tutorele dvs. legal inainte de a utiliza Site-ul sau serviciile noastre. Daca ne furnizati date cu caracter personal ale persoanelor cu varsta sub optsprezece (18) ani, declarati ca aveti autoritatea corespunzatoare pentru a face acest lucru si ca puteti demonstra la cererea companiei aceasta autoritate.

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

Dreptul sa iti retragi consimtamantul. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.

Dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L., conform celor descrise in prezentul document.

Dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc.

Dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. a datelor cu caracter personal inexacte / nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea / completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Ai dreptul sa ti se restrictioneze prelucrarea datelor personale. In acest caz, MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.

Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre MATYSOR HIDROIZOLATII S.R.L. catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.

Dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”). Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Actualizari ale acestei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

Cea mai recenta actualizare a acestei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal a fost realizata in luna Martie 2024. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de e-mail: office@hidroizolatii-epdm.ro.

Acest website foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati Politica de Cookie-uri.