0726 958 724 Servicii Complete pentru Hidroizolatii Contractor Licentiat Hidroizolatie EPDM Firestone Sisteme Profesionale de Hidroizolatii Si Termoizolatii
hidroizolatie epdm firestone romania

Hidroizolatii EPDM Firestone

Realizam lucrari de hidroizolatie cu membrana epdm pentru acoperisuri, terase circulabile, terase necirculabile, fundatii, beciuri, balcoane, subsoluri, bazine, iazuri, piscine, lacuri de agrement, etc. pe tot teritoriul Romaniei.

Alegerea noastră pentru hidroizolații este membrana EPDM Firestone, un produs de încredere recunoscut pentru durabilitatea și performanța sa superioară. Cu o rezistență remarcabilă la intemperii și o adaptabilitate excelentă la diverse suprafețe și forme de construcție, membrana EPDM Firestone este soluția ideală pentru o gamă largă de aplicații de hidroizolatie.

membrana hidroizolatie epdm firestone
hidroizolatie epdm firestone

La Matysor Hidroizolatii, suntem mandri să fim un contractor licentiat al membranelor EPDM Firestone, liderul de necontestat în industria hidroizolatiilor. Această prestigioasa licenta ne confera nu doar acces la cele mai bune materiale, ci si o recunoaștere oficiala a competentei noastre in instalarea si utilizarea sistemelor de hidroizolatie.

De ce sa utilizati hidroizolatii EPDM Firestone?

Membranele EPDM Firestone sunt fabricate dintr-un material sintetic de cauciuc etilen-propilen-dienă (EPDM) de înaltă calitate, care oferă o rezistență excepțională la deteriorare, rupere și îmbătrânire prematură. Aceste membrane sunt proiectate să reziste la o varietate de condiții meteorologice extreme, inclusiv razele UV, variațiile de temperatură, ploaia, zăpada și vântul, asigurând o protecție fiabilă pentru acoperișuri și alte suprafețe

membrana epdm firestone hidroizolatii
 • Hidroizolatii Terase si Balcoane
 • Hidroizolatii Acoperisuri
 • Hidroizolatii Hale si Fabrici
 • Hidroizolatii Fundatii
 • Hidroizolatii Beciuri si Subsoluri
 • Hidroizolatii Bazine, Piscine si Lacuri

Membranele EPDM Firestone sunt extrem de flexibile și elastice, permițându-le să se întindă și să se contracte fără a se deteriora, ceea ce le face ideale pentru aplicații pe o varietate de suprafețe și forme de construcții.

Instalarea membranei EPDM Firestone este rapidă și eficientă, datorită caracteristicilor sale ușor manevrabile și a opțiunilor variate de fixare și lipire disponibile.

Datorită rezistenței sale excepționale la deteriorare și întreținerea redusă necesară, membranele EPDM Firestone au o durată de viață extrem de lungă, care poate depăși cu ușurință 50 de ani sau chiar mai mult în unele cazuri.

MEMBRANE EPDM FIRESTONE

Oferim servicii de hidroizolatii si lucram cu o gama variata de membrane de hidroizolatie Epdm Firestone!

Firestone RubberCover EPDM

Sistemul de hidroizolatii pentru acoperis Firestone RubberCover EPDM se bazeaza pe o membrana EPDM sustenabila si este creat special pentru instalarea pe acoperisuri rezidentiale cu pante mici sau plane. Poate fi folosit si la verande, terase, garaje sau la foisoare pentru gradini.

Avantajele acestei membrane:

 • Rezistenta UV si temperaturi extreme;
 • Elasticitate foarte mare, de pana la 300% in caz de cutremur, dilatare etc.;
 • Prietenoasa cu mediul, nu emana substante toxice, apa putand fi colectata pentru uz domestic.

Firestone RubberGard EPDM

Sistemul de hidroizolatii pentru acoperis Firestone RubberGard EPDM se bazeaza pe o membrana EPDM sustenabila si este creat special pentru instalarea pe acoperisuri cu pante mici sau plane in proiecte rezidentiale, comerciale sau industriale.

Avantajele acestei membrane:

 • Rezistenta UV
 • Elasicitate mare
 • Mentenanta usoara
 • Potrivita pentru terase, acoperise verzi, deoarece nu permite trecerea radacinii plantelor

Firestone PontGard EPDM

Sistemul de hidroizolatii pentru iazuri decorative Firestone PondGard EPDM este alegerea optima atunci cand se doreste realizarea unor hidroizolatii durabile, aceasta avand o durata de viata de pana la 40 de ani.

Avantajele acestei membrane:

 • Rezistenta UV
 • Elasticitate si flexibilitate ridicata
 • Prietenoasa cu mediul si fauna acvatica

Firestone GeoGard EPDM

Firestone GeoGard EPDM este un sistem de hidroizolatie special conceput pentru lacuri artificiale destinate agriculturii, industriilor sau agrementului.

Avantajele acestei membrane:

 • Rezistenta la presiunea hidrostatica, putand fi instalata in rezervoare, lacuri sau bazine piscicole cu adancime mare
 • Rezistenta ridicata la strapungere
 • Elasticitate mare
EFICIENTA MEMBRANELOR DE HIDROIZOLATIE CUNOSCUTE

Membranele EPDM Firestone sunt cunoscute pentru durabilitatea lor excepțională. Materialul EPDM este rezistent la deteriorare, îmbătrânire prematură, rupere și crăpare, oferind o protecție de lungă durată pentru acoperișuri, terase și alte suprafețe. Această durabilitate superioară reprezinta costuri mai mici de întreținere pe termen lung în comparație cu membranele bituminoase sau PVC.

Eficienta hidroizolatie BITUMINOASA
55%
Eficienta hidroizolatie membrana PVC
75%
Eficienta hidroizolatie membrana EPDM
100%

Membranele bituminoase sunt o opțiune inițială atractivă pentru hidroizolația teraselor, acoperișurilor și fundațiilor, datorită costului lor redus în comparație cu membranele EPDM sau hidroizolația PVC. Cu toate acestea, pe termen lung, costurile mari de întreținere și înlocuire pot diminua acest avantaj inițial, deoarece membranele bituminoase se degradează într-un interval de maxim 10 ani. Dimensiunea limitată a rolelor de membrană bituminoasă, de maxim 1 metru, necesită mai multe tăieturi și îmbinări, ceea ce crește riscul de infiltrare a apei.

Membrana PVC, cu o dimensiune maximă a rolei de 2 metri liniari, poate fi o alternativă la membranele bituminoase pentru hidroizolații de calitate în proiecte rezidențiale și industriale, în special pentru suprafețe necirculabile, la un cost inițial mai mic decât membrana EPDM. Cu toate acestea, pe termen lung, durata relativ scurtă de viață (aproximativ 10-15 ani) și sensibilitatea la radiațiile UV și fluctuațiile de temperatură pot anula acest avantaj.

Membrana EPDM Firestone, cu o durată de viață de până la aproximativ 50 de ani și posibilitatea de a fi utilizată într-o singură bucată pe suprafețe foarte mari, este considerată una dintre cele mai fiabile opțiuni pentru hidroizolații. Proprietățile sale remarcabile și rezistența impresionantă o fac potrivită pentru orice tip de aplicație, de la proiecte rezidențiale, comerciale și industriale până la cele de agrement.