0726 958 724 Servicii Complete pentru Hidroizolatii Contractor Licentiat Hidroizolatie EPDM Firestone Sisteme Profesionale de Hidroizolatii Si Termoizolatii
hidroizolatie acoperis membrana epdm firestone

Hidroizolatii Acoperis cu Membrana EPDM

Hidroizolarea acoperișului este un aspect esențial pentru protejarea împotriva infiltrațiilor de apă în cadrul locuințelor, clădirilor de birouri sau a spațiilor comerciale pe care doriți să le construiți sau să le renovați. Din acest motiv, o soluție pe termen lung pentru hidroizolația acoperișului, cum ar fi utilizarea membranei EPDM, poate fi exact ceea ce căutați.

Folosim membrană EPDM de înaltă calitate de la Firestone, liderul industriei în materie de hidroizolații. Această membrană este cunoscută pentru durabilitatea sa excepțională și rezistența la deteriorare, asigurând o protecție de lungă durată pentru acoperișul dumneavoastră.

hidroizolatii acoperis, hidroizolatie acoperis casa, hidroizolatie acoperis bloc, hidroizolatie acoperis hala
hidroizolatie acoperis pietris

Oferim servicii de hidroizolatii acoperis, hidroizolatii acoperis bloc, hidroizolatii acoperis hale industriale etc., pe tot teritoriul Romaniei. Echipa noastră de experți în hidroizolații are cunoștințele și experiența necesară pentru a instala membrana EPDM Firestone în mod corespunzător și eficient, garantând un acoperiș sigur și protejat împotriva infiltrațiilor de apă.

Hidroizolatie acoperis - Sistemul cu lest/balastat:

Sistemul cu lest de la Firestone este cel mai economic sistem de acoperiș cu EPDM și se potrivește unei varietăți largi de clădiri. Membranele de EPDM sunt așezate liber pe un substrat acceptabil. Substraturile brute trebuie să fie izolate cu un strat protector acceptabil. Membranele adiacente sunt suprapuse minimum 100 mm, iar îmbinările sunt lipite cu o Bandă autoadezivă QuickSeam Splice Tape pentru a forma o membrană etanșă continuă.

Odată ce îmbinările sunt lipite, iar perimetrele acoperișului și perforațiile sunt izolate în conformitate cu specificațiile Firestone, membrana EPDM este ținută în loc folosind următoarele materiale ca balast:

 • Pietriș, sub formă de agregate rotunde, netede, spălate de râu fără bucăți rupte, de dimensiuni adecvate (nominal 16 la 32 mm).
 • Instalații de depunere a stratului de beton (min. 50 mm grosime) cu parament neted de mistrie. Este necesară instalarea unui covor protector.
 • Pietriș concasat care trebuie să fie gradat, cu cât este mai mare pietrișul, cu atât mai mare greutatea. Trebuie utilizat un covor protector.
hidroizolatie acoperis lest balastat

Caracteristicile sistemului sunt:

 • Utilizarea de membrane EPDM mari;
 • Mai puține îmbinări;
 • Gamă largă de substraturi compatibile;
 • Excelent rating de incendiu;
 • Rezistență excelentă la intemperii.

Hidroizolatii acoperis - Sistem cu Ancorare Mecanică (M.A.S.):

Sistemul Firestone M.A.S. este un sistem cu o greutate redusă, potrivit pentru acoperișuri cu forme mai neobișnuite (arc, în formă de butoi,…) sau acoperișuri cu multe penetrații sau obstrucții.

Panourile de membrană sunt fixate mecanic cu profile de ancorare așezate deasupra panourilor, protejate cu șipci de protecție profil autoadezive QuickSeam Batten Cover Strips cu o lățime de cel puțin 152 mm. Panourile învecinate se suprapun pe cel puțin 100 mm și îmbinate folosind bandă autoadezivă QuickSeam Splice Tape pentru a forma o membrană impermeabilă continuă.

Caracteristicile sistemului sunt:

 • Adaptabil unor configurații de acoperișuri mai puțin obișnuite;
 • Folosirea panourilor EPDM de mari dimensiuni;
 • Acoperire rapidă;
 • Număr redus de îmbinări;
 • Greutate redusă.
hidroizolatie acoperis ancorare mecanica

Alegeți să lucrați cu noi pentru hidroizolația acoperișului dumneavoastră cu membrană EPDM de la Firestone și veți avea garanția unei soluții fiabile și de încredere pentru mulți ani de acum înainte. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii sau pentru a solicita o evaluare gratuită a proiectului dumneavoastră.