0726 958 724 Servicii Complete pentru Hidroizolatii Contractor Licentiat Hidroizolatie EPDM Firestone Sisteme Profesionale de Hidroizolatii Si Termoizolatii
montaj termoizolatie si hidroizolatie epdm firestone terasa dragasani valcea
Anul Lucrarii: 2024
Tipul Lucrarii: Termoizolatie si Hidroizolatie EPDM Terasa
Locatie: Drăgășani, Vâlcea
Client: Vila Rezidentiala
Proiect de succes în Drăgășani: Termoizolatie si Hidroizolație terasă cu membrană EPDM

Suntem încântați să vă prezentăm unul dintre proiectele realizate de echipa noastră în Drăgășani, județul Vâlcea. Acest proiect a implicat termoizolația și hidroizolația unei terase de 180 m², folosind materiale de cea mai înaltă calitate: polistiren Austrotherm pentru termoizolație și membrana EPDM Firestone pentru hidroizolație.

Scopul principal al proiectului a fost să asigurăm confortul termic și protecția împotriva infiltrațiilor de apă.

Echipa noastră a efectuat o evaluare detaliată a stării terasei pentru a identifica necesitățile specifice și pentru a planifica intervențiile necesare. Apoi am instalat plăci de polistiren Austrotherm, cunoscute pentru eficiența lor energetică, pentru a asigura o izolație termică superioară. Aceste plăci reduc pierderile de căldură și contribuie la economii de energie.

Aplicarea Membranei EPDM

Am aplicat membrana EPDM de la Firestone, un material renumit pentru durabilitatea și flexibilitatea sa. Aceasta protejează terasa împotriva infiltrațiilor de apă și a factorilor climatici severi. După instalare, am efectuat teste riguroase pentru a verifica eficiența termoizolației și etanșeitatea hidroizolației, asigurându-ne că terasa este complet protejată.

montaj termoizolatie hidroizolatie epdm terasa valcea
  • Eficiență Energetică
  • Rezistență la Ozon și Radiații UV
  • Durabilitate și Longevitate
  • Compatibilitate Perfecta cu Suprafața
  • Întreținere Redusă
  • 25 Ani Garantie

Concluzie

Acest proiect de termoizolație și hidroizolație a terasei în Timișoara a fost un succes, oferind clientului nostru o soluție completă și eficientă pentru protecția și confortul terasei sale. Suntem mândri de calitatea lucrării noastre și de beneficiile pe care le aduc materialele de înaltă calitate pe care le utilizăm.

Dacă și dumneavoastră aveți nevoie de servicii de termoizolație și hidroizolație pentru terase sau acoperișuri, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră.