0726 958 724 Servicii Complete pentru Hidroizolatii Contractor Licentiat Hidroizolatie EPDM Firestone Sisteme Profesionale de Hidroizolatii Si Termoizolatii
montaj termoizolatie si hidroizolatie epdm terasa timisoara
Anul Lucrarii: 2024
Tipul Lucrarii: Termoizolatie si Hidroizolatie EPDM Terasa
Locatie: Timisoara, Timis
Client: Vila Rezidentiala
Proiect de succes în Timisoara: Termoizolatie si Hidroizolație terasă cu membrană EPDM

Suntem încântați să vă prezentăm unul dintre proiectele realizate de echipa noastră în Timișoara. Acest proiect a implicat atât termoizolația, cât și hidroizolația unei terase, utilizând materiale de cea mai înaltă calitate pentru a asigura confortul termic și protecția împotriva infiltrațiilor de apă.

În prima etapă, am efectuat o evaluare detaliată a stării terasei pentru a identifica nevoile specifice și a planifica procedurile de izolație. Apoi am instalat folie de aluminiu si plăci de polistiren pentru a oferi o izolație termică superioară. Polistirenul reduce pierderile de căldură și contribuie la eficiența energetică a clădirii.

Aplicarea Membranei EPDM

Am aplicat membrana EPDM, un material renumit pentru durabilitatea și flexibilitatea sa. Aceasta protejează terasa împotriva infiltrațiilor de apă și a factorilor climatici severi. După instalare, am efectuat teste riguroase pentru a verifica eficiența termoizolației și etanșeitatea hidroizolației, asigurându-ne că terasa este complet protejată.

montaj termoizolatie hidroizolatie epdm terasa timisoara
  • Eficiență Energetică
  • Rezistență la Ozon și Radiații UV
  • Durabilitate și Longevitate
  • Compatibilitate Perfecta cu Suprafața
  • Întreținere Redusă
  • 25 Ani Garantie

Concluzie

Acest proiect de termoizolație și hidroizolație a terasei în Timișoara a fost un succes, oferind clientului nostru o soluție completă și eficientă pentru protecția și confortul terasei sale. Suntem mândri de calitatea lucrării noastre și de beneficiile pe care le aduc materialele de înaltă calitate pe care le utilizăm.

Dacă și dumneavoastră aveți nevoie de servicii de termoizolație și hidroizolație pentru terase sau acoperișuri, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră.