0726 958 724 Servicii Complete pentru Hidroizolatii Contractor Licentiat Hidroizolatie EPDM Firestone Sisteme Profesionale de Hidroizolatii Si Termoizolatii
montaj hidroizolatie epdm terasa radauti
Anul Lucrarii: 2024
Tipul Lucrarii: Hidroizolatie Terasa cu Membrana EPDM
Locatie: Radauti, Suceava
Client: Vila Rezidentiala
Proiect de succes în Rădăuți: Hidroizolație terasă cu membrană EPDM

Pentru un client din Rădăuți, am finalizat cu succes o lucrare de hidroizolație a terasei, utilizând membrana EPDM de înaltă calitate. Acest material inovator oferă protecție excelentă împotriva apei și a factorilor climatici, asigurând durabilitate și rezistență pe termen lung.

În prima fază, echipa noastră de specialiști a evaluat starea actuală a terasei pentru a identifica eventualele probleme și nevoi specifice pentru hidroizolație. Apoi am pregătit suprafața terasei prin curățarea temeinică și aplicarea unui strat de grund pentru a asigura aderența perfectă a membranei EPDM.

Aplicarea Membranei EPDM

Membrana EPDM a fost instalată cu precizie, asigurând o acoperire uniformă și continuă. Datorită flexibilității sale, membrana a fost ajustată perfect pentru a acoperi toate colțurile și marginile terasei.

montaj hidroizolatie epdm terasa radauti suceava
  • Elasticitate și Flexibilitate Superioară
  • Rezistență la Ozon și Radiații UV
  • Durabilitate și Longevitate
  • Compatibilitate Perfecta cu Suprafața
  • Întreținere Redusă
  • 25 Ani Garantie

Concluzie

După instalare, am efectuat teste riguroase pentru a verifica etanșeitatea și eficiența hidroizolației, asigurându-ne că terasa este protejată complet împotriva infiltrațiilor de apă.

Acest proiect de hidroizolație a terasei cu membrană EPDM a fost un succes, oferind clientului nostru din Rădăuți o soluție durabilă și eficientă pentru protecția terasei sale. Suntem mândri de calitatea lucrării noastre și de beneficiile pe care le aduce utilizarea membranei EPDM.

Dacă și dumneavoastră aveți nevoie de servicii de hidroizolație pentru terase sau acoperișuri, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră.